Ergonomisk rådgivning

Ergonomisk gennemgang
Få et godt fysisk arbejdsmiljø og få tilpasset din arbejdsplads ved en 30 min. individuel gennemgang med relevant ergonomi i fokus. Få professionel rådgivning i den rigtige anvendelse af stole, borde, skærm, tastatur, mus, samt belysning. Få din arbejdsplads, til at passe specifikt til dig. Ved rådgivningen lærer I om mulige variationer og relevante arbejdsstillinger der passer til din arbejdsdag. Forebyg fysiske smerter og slid på kroppen.

Få rådgivning ved indkøb af ergonomiske borde, stole, mus etc.
Står din virksomhed for at skulle udskifte inventar, så få Evivo til,at rådgive omkring indkøbet. Brug Evivo's ekspertviden omkring ergonomi, samt benyt jer af Evivo  konktakter til relevante leverandører i branchen. Det vigtigste er, at jeres virksomhed undgår, at komme bruge penge på inventar og produkter, der ikke er optimale for jer og jeres medarbejdere. Ved kontakt til Evivo før et køb, sikre I jer, at produkterne samtidig opfylder kravene fra arbejdstilsynet og anden lovgivning. 

Optimering af arbejdsgange
Er der nogle slidsomme arbejdsgange i virksomheden, som kunne trænge til at blive optimeret? Få fokus på ergonomi i alt slags arbejde, mindsk skader og belastende arbejde. Bestil Evivo til, at komme ud og observerer de nuværende arbejdsopgaver. Efterfølgende vil jeres virksomhed modtage konkret rådgivning i hvordan i kan optimere og forbedre arbejdsgangene. Vær sikker på at jeres virksomheden opfylder arbejdstilsynets krav til ergonomi og fysisk /psykisk arbejdsmiljø. Læs mere om APV kravene via dette link