Ergonomi

Evivo differentierer sig ved at tilbyde

* Inddragelse af medarbejderne. Få endnu mere specifikt fokus på ergonomi end spørgsmålene fra APV'en. Hver medarbejder modtager et 2 min. spørgeskema inden besøget med en ergoterapeut. Spørgsmålene får medarbejdere til at reflektere over egen arbejdsstil, vaner så de derved for mest muligt ud af den ergonomiske gennemgang . Spørgeskemaet er ligeledes brugbar data for arbejdsmiljørådet og ledelsen til videre arbejde med arbejdsmiljøet i virksomheden.
Nye medarbejdere I virksomheden Når en ny medarbejder starter i jeres virksomhed, kan det godt betale sig at have fokus på god ergonomi fra starten. Tilbyd alle nye medarbejdere for besøg af en ergoterapeut inden der er gået en måned. Ved besøget vil der være fokus på: Tilpasning af deres nye arbejdsområde, Medarbejderen får kendskab til indstillinger af deres nuværende stol, bord, computer etc. samt en opfølgning på mail efter 3-4 måneder. 
* Fast abonnement med en ergoterapeut. Hvorfor bruge tid på at skulle finde en ergoterapeut, hver gang i har en opgave i virksomheden? Med et abonnement hos Evivo vil arbejdsmiljørepræsentanterne samt ledelsen spare tid på at kunne gøre brug af hurtig professionel sparring.  Medarbejderne respondere godt på at snakke med den samme ergoterapeut, og der dannes hurtigere en tryg relation. Ring 25367221 for at høre nærmere om abonnement. 
* Ergonomiske værktøjer til arbejdsmiljørepræsentanterne. Fællesskabet på en arbejdsplads er noget af det vigtigste for at få implementeret relevant ergonomi. Evivo klæder arbejdsmiljørepræsentanterne endnu bedre på til at hjælpe kollegaerne godt i gang med de ergonomiske initiativer. 

 

Ergonomi gennemgang
Få et godt fysisk arbejdsmiljø og få tilpasset din arbejdsplads ved en 30 min. individuel gennemgang med ergonomi i fokus. Få vejledning i den rigtige brug af stole, borde, skærme, tastatur, mus, samt belysning. Få fokus på ergonomi og lær om mulige variationer og gode arbejdsstillinger gennem din arbejdsdag. Forebyg de fysiske smerter og slid på kroppen.

Få rådgivning i indkøb af ergonomiske borde, stole, mus etc.
Står din virksomhed for at skulle udskifte inventar, så få Evivo til at rådgive omkring indkøbet. Brug Evivo's ekspertviden omkring ergonomi og gode konktakter til relevante leverandører. Samtidig undgå i at komme til bruge penge på inventar og produkter, der ikke er optimale for jeres medarbejdere og samtidig kan i ikek vide jer sikker på at produkterne opfylder kravene fra arbejdstilsynet.

Optimering af arbejdsgange
Er der nogle slidsomme arbejdsgange i virksomheden, som kunne trænge til at blive optimeret? Få fokus på ergonomi i alt slags arbejde, mindsk skader og belastende arbejde. De nuværende arbejdsopgaver vil først blive observeret. Efterfølgende vil der blive givet konkret vejledning der vil sigte efter at være en blanding af teori og praksis. Vær sikker på at jeres virksomheden opfylder arbejdstilsynets krav til fysisk arbejdsmiljø og ergonomi. Læs mere om APV kravene via dette link

”Vi havde i Danske Professionshøjskolers sekretariatet behov for en grundig gennemgang af det fysiske arbejdsmiljø med særlig vægt på arbejdsstillinger, gentagne bevægelser m.v. Marie var effektiv i sin gennemgang og meget konkret i anbefalinger til forbedringer og justering af vaner o.l. Alle medarbejdere tilkendegav efterfølgende, at de havde været meget tilfredse med gennemgangen og de helt konkrete forbedringer i arbejdsdagen. Vi kan varmt anbefale Marie og Evivo til andre arbejdspladser!”