ergonomi_stol 2_evivo..jpg

Ergonomisk rådgivning

Ergonomisk gennemgang
Få et godt fysisk arbejdsmiljø og få tilpasset din arbejdsplads ved en 30 min. individuel gennemgang med relevant ergonomi i fokus. Få professionel rådgivning i den rigtige anvendelse af stole, borde, skærm, tastatur, mus, samt belysning. Få din arbejdsplads, til at passe specifikt til dig. Ved rådgivningen lærer I om mulige variationer og relevante arbejdsstillinger der passer til din arbejdsdag. Forebyg fysiske smerter og slid på kroppen.

Rådgivning før indkøb af ergonomiske produkter og inventar
Står din virksomhed til at skulle udskifte inventar, f.eks. at købe nye borde og stole, så få Evivo til at rådgive inden købet. Brug Evivo's ekspertviden omkring ergonomiske produkter og få gode kontakter til relevante leverandører. I kan derved minimere indkøb af produkter, der ikke er optimale for jeres medarbejdere, og måske helt undgå fejlkøb. Samtidig kan I vide jer sikker på, at produkterne opfylder kravene fra arbejdstilsynet og den danske lovgivning.  

Undervisning i ergonomi
Med en undervisnings session får i mulighed for at dykke endnu mere ned i noget af ergonomien eller af arbejdsmiljøets mange facetter. En undervisnings session bliver ofte booked inden de ergonomiske gennemgange, så kommer der også fokus på den kollegiale del af de ergonomiske tiltag. Undervisningen bliver tilpasset jeres branche. En typisk undervisnings session varer i mellem 30-60min.
Andre virksomheder har booked undervisning i:
* Ergonomi undervisning til Hotel og restaurations branchen.
* En praktisk gennemgang af alle virksomhedens kontorstole.
*Få fokus på relevante bevægelse til medarbejderne. Her har vi instrueret i øvelser og gennemgået Evivo massagebold.

Læs referencer her

Ergoterapeutisk Funktionsevnevurdering
Evivo tilbyder at udføre en ergoterapeutisk funktionsevnevurdering. Det er en vurdering af medarbejderens muligheder for at blive i arbejde. Det kan f.eks. være de fået stillet en diagnose, kommer tilbage fra arbejde efter længere tids fravær, eller er blevet svagelige og gerne vil blive i arbejde. Efter medarbejderens har været ved egen læge, vil medarbejderens arbejdsgange bliver analyseret og vurderet, for at få belyst hvad der er relevant arbejde for den enkelte. Der vil konkrete løsningsforslag og instruktion af arbejdsteknik, arbejdsstillinger og evt. indkøb af hjælpemidler.