Ergoterapeut med speciale i ergonomi, APV og et godt arbejdsmiljø til virksomheder.
Velkommen

Kontakt Evivo

Skriv hvis I gerne vil ringes op, eller send dit spørgsmål. Garanteret svar inden 24timer

Navn *
Navn
Profil, blå

Marie Engel Jensen

Tlf: 25 36 72 21

Mail: marie@evivo.dk

Linkedin

 

 

Om Marie Engel Jensen

Marie er skarp i den forebyggende indsats, hvor det handler om at fremme  sundheden på arbejdspladsen og nedsætte arbejdsskader og  sygefravær. 

Marie har designet og dansk produceret Evivo varmepude og Evivo massagebold, se dem i webshoppen. 

Ergoterapeut

Marie har arbejdet som ergoterapeut siden 2010. Hun finder varierede ergonomiske løsninger til din arbejdsplads. Hun er en anderledes tænkende ergoterapeut, der har en holdning til din kropsholdning. Hun finder frem til den bedste indretning af jeres arbejdsplads, vejleder i korrekte ergonomiske arbejdsstillinger og nørder rundt i relevante ergonomiske produkter. 

 

Sportsmassør

Sportsmassør uddannelsen har givet Marie en bred viden om anatomi/ fysiologi samt kroppens bevægemønstre. I rådgivning af ergonomi og fysiske arbejdsmiljø,  er viden om kroppens forskellige faktorer relevant for at finde den bedste løsning til den enkelte medarbejder. Marie har flere års erfaring med at implementere relevante firma behandlings ordninger til virksomheder. 

Belysningsrådgiver

Lys er en vigtig faktor for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Med denne uddannelse kan Marie rådgive jer i Human belysning samt i intelligent energibesparelse. Samtidig sikre i jer som virksomhed en kontakt til den gældende lovgivning  og at der vil blive fundet menneskelige løsninger, der fremmer velvære og arbejdsglæde. 

Udannelse

Belysningsrådgiver i Human belysning ved Jægersborgkurser, v. Asger Bay. 05.04.17

Kursus i kropsholdning. v. Torben Bremann/ Den Intelligente Krop. 09.04.16

Trigger Punkts akupunktur. v. Nicholas Garner. Københavns Akupunktur skole. 03.03.14