Abonnement og klippekort hos Evivo

Værdi for medarbejderne 
Sæt jeres medarbejdere i centrum, og giv dem mulighed for at få professionel rådgivning fra en ergoterapeut, der fast kommer i huset. En ergoterapeut de kan føle sig tryg ved. Ved at være tilknyttet til Evivo på, er det muligt for medarbejderne at få afklaret spørgsmål og udfordringer med det samme, i stedet for at skulle vente, på at der ’kommer nok medarbejdere på listen, til at booke en ergoterapeut’.

Værdi for ledere og arbejdsmiljørepræsentanter
Spar tid på at skulle indhente tilbud til en ergoterapeut hver gang I har en opgave i virksomheden.  Professionel sparring på de givne opgaver, som f.eks. arbejdet omkring den årlige APV, kan lette arbejdet for en ellers tidspresset arbejdsmiljørepræsentant.  I sikrer jer som virksomhed en kvalitet i jeres arbejdsmiljøarbejde, samtidig med I er opdateret på, hvad der er rør sig indenfor jeres branche i forhold til lovgivning og nye sundhedstiltag.

Abonnementet giver adgang til ubegrænset antal opkald til Evivo mellem kl.09-16 alle uges 5 dage. Videre vil der være 3 aftalte fysiske besøg i virksomheden om året, samt en mulig for besøg efter aftale.  Pris og forhold omkring abonnementet evalueres med udgangspunkt I jeres behov.

Klippekortet er 8-12 klip, der kan anvendes henover et år. Et klip består af et fysisk besøg og en opfølgning på tlf. el. mail. I alt pr klip max 2 timer.  

Både abonnement og klippekortsordningen giver adgang til

  • Ergonomisk gennemgang på arbejdspladsen.

  • En genopfriskning af kendskab til jeres nuværende produkter/inventar, eller anvisning ved nye produkter.

  • Tilpasning af arbejdspladsen før-under-efter sygdom eller skadesforløb.

  • Ergonomisk rådgivning under graviditet- eller efter barsel.

  • At Evivos ergoterapeuter kan sidde med som tredjepart ved sygesamtaler.

  • Professionel sparring omkring den årlige APV og igangsættelse af APV- handleplaner.

  • En ergonomisk gennemgang så jeres nye medarbejdere kan komme godt på plads i virksomheden.