Ergonomi til kontor


30 min. individuel rådgivning til medarbejderen
Få tilpasset jeres kontorarbejdsplads ved ergonomisk rådgivning. Medarbejderen vil først blive observeret med udgangspunkt i den nuværende opsætning. Herefter følger en kort samtale om hvordan medarbejderen oplever det går.
Efter observation og med viden om den enkeltes situation, fortsætter gennemgangen med rådgivning i hvad den rigtige anvendelse af kontorstole er, samt indstillinger til skrivebordet. Vi indstiller computerskærmen og tastatur, mus. Vi vil også komme omkring belysningen til den enkeltes arbejds område.
Ved rådgivningen lærer medarbejderen om de vigtigste variationer de kan udføre i løbet af arbejdsdagen og hvilke arbejdsstillinger, siddende som stående der er de mest relevante.
Afslutningsvis lægger vi vægt på at vejlede den enkelte med prioriterer de adfærds ændringer der skal til for at ændre på vaner og eller opretholde det gode arbejde med ergonomiske tiltag.

Hvis vi ved vores gang rundt i virksomheden ser områder eller ved medarbejderne hvor et nyt produkt vil være med til at optimere en situation, videregiver vi på skrift de konkrete forslag. Samtidig gør vi vores ypperste for at rådgive med udgangspunkt i kontorets nuværende opsætning. Vi ønsker ikke at sende en stor regning på produkter hver gang vi har været på besøg.

For arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i virksomheden er valget om en individuel gennemgang, en oplagt måde at optimere arbejdspladserne på. Hvis der sendes noget på skrift efter vores besøg, kan det bruges til at ligge som bilag i jeres arbejdspladsvurdering.

Ergonomisk rådgivning - Få et bedre arbejdsmiljø gennem ergonomiske tiltag på arbejdspladsen. Vi tilbyder ergonomisk rådgivning i København.

Forebyg fysiske smerter og slid på kroppen

Smerter i ryggen er årligt årsag til 5,5 mio. sygedage i Danmark. Det svarer til 20% af alle sygedage.
— Sygdomsbyrden i Danmark