Ergonomi til kontor


30 min. individuel rådgivning til medarbejderen
Få tilpasset jeres kontorarbejdsplads ved ergonomisk rådgivning. 
Fremgangsmåde
Medarbejderen vil først blive observeret med udgangspunkt i den nuværende opsætning. Herefter følger en kort samtale om hvordan medarbejderen oplever det går.
Efter observation og med viden om den enkeltes situation, fortsætter gennemgangen med rådgivning i hvad den rigtige anvendelse af kontorstole er, samt indstillinger til skrivebordet. Vi indstiller computerskærmen og tastatur, mus. Vi vil også komme omkring belysningen til den enkeltes arbejdsområde.

Sammen med rådgivningen lærer medarbejderen om de vigtigste variationer de kan udføre i løbet af arbejdsdagen og hvilke arbejdsstillinger, siddende som stående der er relevante.
Afslutningsvis lægger vi vægt på at vejlede den enkelte med prioriterer de adfærds ændringer der skal til for at ændre på vaner og eller opretholde det gode arbejde med ergonomiske tiltag.

Hvis vi fra vores besøg i virksomheden ser områder eller fra gennemgangen hos medarbejderen hvor et nyt produkt vil være med til at optimere en situation, videregiver vi på skrift de konkrete forslag. Samtidig gør vi vores ypperste for at rådgive med udgangspunkt i kontorets nuværende opsætning. Vi ønsker ikke nødvendigvis at sende en regning på produkter hver gang vi har været på besøg.

For arbejdsmiljørepræsentanter og ledere i virksomheden er valget om en individuel gennemgang, en oplagt måde at optimere arbejdspladserne på. Det skriftelige notat vi sender efter besøg ,vil være oplagt at ligge som bilag i jeres APV mappe.

Ergonomisk rådgivning - Få et bedre arbejdsmiljø gennem ergonomiske tiltag på arbejdspladsen. Vi tilbyder ergonomisk rådgivning i København.

Forebyg fysiske smerter og slid på kroppen

Vi har været virkelig glade for Evivo’s hjælp. Lige fra det detaljerede skriv om de enkelte medarbejdere samt de konkrete forslag til nye produkter. Alle medarbejdere har været rigtig glade for de individuelle gennemgange, som har været en øjenåbner for mange af os.
— Deltager Danmark