Priser og levering

Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) og altid inkl. moms, men ekskl. porto og ekspeditionsgebyr.

Vi tilbyder hjemmelevering, levering til pakkeshop og levering til erhvervsadresse. Hjemmelevering sker med DAO365 mens GLS varetager levering til pakkeshop og levering til erhvervsadresse.

DAO365 leverer typisk indenfor maksimalt to dage, og GLS indenfor 1-3 dage.

Du modtager en Track & Trace mail, og får besked, når varen er leveret.

Vær opmærksom på at DAO365 som udgangspunkt vil leverer til nærmeste DAO365 pakkeshop, som typisk er i nærliggende kiosker.


Sikkerhed

Alt vedrørende betaling går igennem Paypal. Med Paypal sikrer vi at din betaling går korrekt igennem til modtageren, idet de overholder samtlige regler og krav til nationale og internationale Internet betalinger.


Reklamation og Returnering

Evivo yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles COZE AARHUS A/S indenfor 2 hverdage efter modtagelsen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation eller ombytning .

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis). Du skal ved returnering meddele Evivo hvorfor varen ønskes returneret.

Varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den, for at få den fulde købesum tilbage. Det betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være vasket. Varen må prøves som det ville være tilladt i en fysisk butik. Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil der være tilfælde hvor varen mister hele eller dele af sin værdi, og man vil ikke være berettiget til at få penge tilbage (gælder ikke ved godkendte reklamationer).