Oplæg

30min oplæg
Til et 30min oplæg får i mulighed for at blive klogere på nogle af de generelle tendenser og tiltag der er omkring ergonomi og arbejdsmiljø specifikt tilpasset jeres branche. Det er sjældent ‘kun’ dig der skal blive bedre til at stå op, eller blive bedre til at gå tur i frokostpausen, det er også dine kollegaer.
Med dette oplæg ligger vi op til vidensdeling og dialog omkring hvilke ergonomiske tiltag der skal fokuseres på jeres arbejdsplads. Jo mere medbestemmelse medarbejder har jo sjovere er det også at udføre.

Et 30min oplæg er en perfekt måde at få fokus på den kollegiale del på arbejdspladsen, og ofte bliver dette 30 oplæg booket inden vi rådgiver i de individuelle ergonomiske gennemgange.

30min oplæg el. længere…
Det er også muligt at udvide længden af oplægget. Herved kan oplægget bærer mere præg af af undervisnings sessioner. Andre virksomheder har booket længere oplæg i til

  • En praktisk gennemgang af alle virksomhedens kontorstole

  • Til at få fokus på relevant bevægelse til medarbejderne. Her instrueret vi i øvelser der forebygger slid fra kontor arbejdet og introduceret Evivo massagebold.

  • Vi har været booket til ergonomi undervisning til personale i hotel og restaurationsbranchen og på kommunale rådhuse.

IMG_0752 copy.jpg

Smerter i nakke og skuldre er årligt årsag til 4,5 mio.sygedage i Danmark. Det svarer til 16 % af alle sygedage.
— Sygdomsbyrden i Danmark